PROJECTONTWIKKELING

We ontwikkelen en realiseren vastgoed op landelijk niveau voor een breed scala aan opdrachtgevers. Dit doen we op eigen risico en in samenwerking met derden vanuit het geloof dat we altijd met een passend plan komen. De ontwikkeling van deze plannen richt zich voor ca. 40% op commercieel vastgoed, zoals winkels, kantoren, bedrijfsgebouwen, hotels en voor ca. 60% op woningbouw zoals appartementen, woningen en recreatiewoningen.

Bij de ontwikkeling van deze plannen werken we veelvuldig en intensief samen met o.a. gemeenten en betrokken partijen. Op onze referentielijst staan dan ook, naar onze grote tevredenheid, veel aansprekende opdrachtgevers en projecten uit het hele land. We zijn blij dat we gezien worden als een belangrijke en gewaardeerde speler op de markt, in zowel de uitvoering als het voortraject van projecten.

Een ervaren partner die haar kennis graag in een vroeg stadium laat gelden tijdens de gesprekken met alle betrokken partijen. Hierbij gaan we altijd uit van de volgende kernpunten: architectuur, duurzaamheid en functionaliteit, want een gebouw of een woning moet passen in de omgeving en een prettige woon- of werkomgeving vormen.

PROJECTEN